Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Villa Irianna βρίσκονται στην Παραλία Οφρυνίου, κοντά στην πόλη της Καβάλας, και δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας από το 1993! Ιδρυτές της επιχειρήσεως είναι η οικογένεια Παπαδόπουλου η οποία με πολύ μεράκι και θέληση έκτισε και φροντίζει την τοποθεσία έκτοτε, με ηγέτη των προσπαθειών και αρχικό υπεύθυνο τον Παύλο Παπαδόπουλο. Στην αρχική του μορφή το κατάλυμα περιλάμβανε 6 δωμάτια και έναν μικρό κήπο και λειτουργούσε με την ονομασία «Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Παύλος».

Σήμερα, η διαχείριση και η φροντίδα του κτιρίου ανήκει στον υιό του τελευταίου, Δημήτριο Παπαδόπουλο, στον οποίο οφείλεται και η πλήρης ανακαίνιση και αναδόμηση του όλου κτίσματος το 2010 και η αλλαγή του ονόματος της επιχείρησης σε «Villa Irianna». Πλέον περιλαμβάνει reception, 4 ισόγεια δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι ικανό να φιλοξενήσει Α.Με.Α και 6 ακόμη δωμάτια στον 1ο όροφο! Επιπροσθέτως διαθέτει μεγάλο κήπο με κιόσκι και ψησταριά με τραπεζαρία!

Βασική μας μέριμνα και κατευθυντήρια γραμμή είναι η άνετη φιλοξενία, η ασφάλεια και η ικανοποίηση του επισκέπτη μας! Επιδιώκουμε την ανάπτυξη οικειότητας με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε ετησίως επισκέπτες από ποικίλους προορισμούς, όπως Βαλκανικές χώρες, Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, καθώς και επισκέπτες από μακρινές ηπείρους όπως την Αυστραλία! Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τοποθεσία μας για να βιώσετε τους ισχυρισμούς μας και να περάσετε όμορφες, χαλαρωτικές και…αξέχαστες διακοπές!